ideal paypal

Miniatuur vrachtwagens

Hallo, welkom op de website van Ton Toys. Ik ben Ton en ik ben een specialist op het gebied van miniatuur vrachtwagens. De schaalmodellen die ik lever worden uitsluitend met de hand gemaakt en er komen elke week nieuwe modellen uit waar ik als eerste bij mag zijn.

Een uit de hand gelopen hobby

Miniatuur vrachtwagens zijn langzaam maar zeker mijn grootste hobby geworden. Natuurlijk zit ik zelf nog dagelijks op mijn truck en is dit automatisch de reden dat miniatuur vrachtwagens mij zo bezig houden. Samen met andere fanatieke verzamelaars zit ik elke zaterdagmiddag samen en bespreken we de laatste ontwikkelingen in de wereld va de miniatuur vrachtwagens. 

 

Elke week nieuwe modellen miniatuur vrachtwagens!

Omdat ik korte lijntjes heb met verschillende leveranciers krijg ik als eerst bericht wanneer de NIEUWSTE modellen uitkomen. Deze modellen lever ik aan iedereen die daar net zo enthousiast van wordt als ik. De nieuwste modellen miniatuur vrachtwagens kondig ik wekelijks aan via mijn eigen nieuwsbrief.

Dus wil jij op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen binnen de miniatuur vrachtwagenbouw? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Klik op de en scrol naar het midden van de pagina!

 

Miniatuurbeurs, daar ben ik te vinden ben

Naast dat we elke zaterdagmiddag gezellig de avond in luiden sta ik elk jaar op verschillende beurzen. O.a. op de NAMAC Beurs in houten waar ik mijn best verkopende modellen presenteer. De wereld van miniatuur vrachtwagens is klein daarom hoop ik meer mensen te mogen bereiken.

Ben je benieuwd geworden of gewoon nieuwsgierig? Sluit eens aan op zaterdagmiddag.  Met veel andere hobbyisten maken we een gezellige avond en vertellen we alles over onze (nieuwe) collectie miniatuur vrachtwagens. 

Kom eens langs!